OVER ONS

Sabroso-Twente is opgericht door Max Smit. Zijn passie voor voedsel begon al in zijn jongste jeugd. Altijd hielp hij in de vakanties zijn opa met het schoonmaken en bakken van vers gevangen vis. Het logische gevolg was dan ook de opleiding tot kok. De culinaire reis begon als leerling in de keuken van sterrenrestaurant de Bloemenbeek in De Lutte, waar hij het ambacht als kok leerde. Lekkere gerechten op tafel zetten en meedoen aan wedstrijden was een mooie uitdaging.

‘Gedreven door de liefde voor hoogwaardige ingrediënten, besloot ik mijn eigen weg te volgen. Met trots heb ik mijn eigen groothandel Sabroso opgericht, gericht op de levering van de allerbeste verse vis, vlees en kipproducten. Mijn doel is het om consumenten en chefs te voorzien van niet alleen producten, maar ook kennis en passie voor het vak.’‘Ik geloof sterk in kwaliteit, en eerlijkheid. Elke stap in mijn carrière heeft bijgedragen aan mijn diepe waardering voor voedsel en de mensen die ervan genieten. Ik kijk ernaar uit om deze passie met jou te delen en je te voorzien van de meest voortreffelijke ingrediënten die de basis vormen voor buitengewone culinaire ervaringen.